Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borcu sözleri "Faizler silinecek"

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kredi kartı borç faizlerinin silineceğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borcu sözleri "Faizler silinecek"

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kredi kartı borcu olan vatandaşların kredi kartı borç faizlerinin tamamen silineceğini duyurdu.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasına yönelik bir video daha yayımladı.

Vatandaşlara konuyla ilgili açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, özetle şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili vatandaşım, borç harç evini geçindirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur! Vatanını seven sandığa gelsin."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset