Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ görüşmesi sona erdi! İşte açıklamalar

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ görüşmesi sona erdi! İşte açıklamalar

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları: 

Lütfedip kabul ettiler, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunların bir anlamda masaya yatırdık. Aynı zamanda ben Sayın Genel Başkan'a Millet İttifakı liderlerinin görüşlerini, ortak mutabakat metnindeki düşüncemizi ilettim. Bazı sorular da sordu Genel Başkan. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede Genel Başkan arkadaşları ile görüşecek.

Özdağ'ın açıklamaları: 

Biz de Genel Başkan'a ve heyete teşekkür ediyoruz. Sorularımıza ayrıntılı cevaplar aldık. Biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Diğer siyasi partilerin genel başkanları ve Sinan Oğan ile de sonrasında tekrar değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset