Kazandığı tazminat ile baklava dağıtacak!

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan kazandığı tazminatın bir kısmıyla iktidar ve muhalefet gruplarına baklava dağıtacak.Turan, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 5 bin TL manevi tazminat davası açtığı

Kazandığı tazminat ile baklava dağıtacak!

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan kazandığı tazminatın bir kısmıyla iktidar ve muhalefet gruplarına baklava dağıtacak.

Turan, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 5 bin TL manevi tazminat davası açtığı CHP'li Tanal'dan 2 bin TL tazminat kazandı.

Turan, konuyla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mahmut Tanal ve bir kaç CHP'li milletvekilinin, sürekli olarak Meclis'in insicamını bozan, kürsüde konuşanlara laf atan, hakaret eden ve bu konudaki üslubu ile sorun yaşanan milletvekillerinden birisi olduğunu söyledi.

Kendisi TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşurken, Tanal'ın oturduğu yerden sürekli olarak kendisine ve AK Parti'li milletvekili arkadaşlarına laf atarak konuşmalarını bozduğunu belirten Turan, şöyle konuştu:

"Ben de bunun üzerine mahkemeye başvurarak Tanal aleyhinde 5 bin TL'lik tazminat davası açtım. Başvurumda, yaptığının hukuka ve ahlaka aykırı olduğunu iddia ettim. Mahkeme de bunun manevi tazminata konu olacağını belirterek, davayı lehimde sonuçlandırdı. Mahmut Tanal, ben ve arkadaşlarım kürsüde konuşurken, sürekli olarak, ısrarla 'hırsız var' diye bağırdı. Bu lafı sadece bana söylemedi, o gün sabahtan akşama kadar AK Parti'den kürsüye çıkıp kim konuşma yapmışsa, Mahmut Tanal oturduğu yerden iki defa üç defa değil, belki yüzlerce defa 'hırsız var, hırsız var' diye bağırdı, ithamda bulundu ve her çıkanı sabote etti. Ben de kürsüde ben varken bunu demiş olmasından duyduğum rahatsızlığı mahkeme yoluyla gidermek istedim. Buradan kazandığım paranın bir kısmıyla hem CHP hem AK Parti Grubu'na baklava ikram edeceğim, kalanıyla da öğrencilere burs dağıtacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset