Kaya’dan adaylığa şartlı evet

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Milletvekili adayının önseçim ile belirlenmesi halinde milletvekilliğine aday olacağını belirtti.Kaya, “Adayın ön seçim ile belirleneceğini düşünüyorum. Onun dışındaki yönetemleri kesinlikle kabul etmeyeceğiz. Ben ör

Kaya’dan adaylığa şartlı evet

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Milletvekili adayının önseçim ile belirlenmesi halinde milletvekilliğine aday olacağını belirtti.

Kaya, “Adayın ön seçim ile belirleneceğini düşünüyorum. Onun dışındaki yönetemleri kesinlikle kabul etmeyeceğiz. Ben örgütümüzdeki herkesin görüşünü alarak milletvekilliği adaylı konusunda hareket edeceğim” dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın da önseçim önerisine sıcak baktığını kaydeden Kaya, “İl örgütümüzün de ön seçim önerisine bakışının olumlu olduğunu düşünüyorum. İl başkanımız da önseçim önerimize paralel açıklamalar yaptı. Ama İl başkanımızın net düşüncesini zaman içerisinde göreceğiz. O da örgütlerden yetişen biri olarak umarım bizim gibi düşünüyordur” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset