Karadeniz Ak Parti'ye haddini bildirecektir

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli haftalık grup toplantısında partililere hitap etti. İşte Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları: AKP hükümeti ülkemizi yangın yerine çevirmiştir. Rotasını şaşıran her yönden iflas eden milli kimlikle

Karadeniz Ak Parti'ye haddini bildirecektir

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli haftalık grup toplantısında partililere hitap etti.
 
İşte Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları:
 
AKP hükümeti ülkemizi yangın yerine çevirmiştir. Rotasını şaşıran her yönden iflas eden milli kimlikle yolunu ayıran AKP Türkiye'yi kapkara bir sürecin içine sokmuştur. Biliniz ki Türkiye böyle gidemeyecektir. Türk milleti bu siyasi zihniyetin içerisinde parçalanmaktadır.
 
KARADENİZ AKP'YE HADDİNİ BİLDİRECEKTİR
 
Milli ruh, milliyetçi şuur ve birlikte yaşama inancı Karadeniz'den parlamaktadır. Karadeniz bölgesinde yaşayan kardeşlerim Türk bayrağına tavizsiz sahip çıkmaktadır. Milli ve manevi değerleri kem gözlerden sakınmaktadır.
 
Karadeniz gelişmelerden rahatsızdır. AKP'den bölücülüğe alan açan çalışmalarından memnuniyetsizdir. Türkiye'nün ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü geri tepmeyecektir. İnşallah Karadeniz AKP'ye gününü gösterecek ve haddini bildirecektir.
 
BAŞBAKAN'A YÜCE DİVAN
 
İnancım ve beklentim odur ki mahalli idareler seçimleri Türk milletinin uaynışına sahne olacaktır. Arkasından AKP'ye uyarı verilecektir. Genel seçimlerle de AKP görevden uzaklaştırılacaktır. AKP iktidardan düşecek ve doğruda Yüce Divan'a gidecektir.
 
SENİN GÖMLEĞİNDE ABD, AB, PKK VE BARZANİ YAZIYOR
 
Sen milliyetçilikle hasım olduğundan Çanakkale'yi anlayamazsın sırrına erişemezsin. Çanakkaledekiler milletimizi bölmeye çalışanlara karşı kanlı gömleklerle mücadele etmiştir. Senin gömleğinde ABD, AB, PKK, Barzani yazarken nasıl olurda Çanakkale'de ahkam kesmeye cüret edersin? Ne hakla bahsedersin?
 
Ölümlerden geçindiğimizi Fatiha bilmediğimizi ifade edenler bilsin ki biz şehitlerimizin acılarını yüreklerimizde dudyuyoruz. Başbakan evlatlarımızı şehit eden rezillerle canilerle pazarlık masası kurmuştur.
 
NEVRUZ KUTLAMALARI
 
İki gün sonra baharın gelişini haber veren Nevruz'u kutlayacağız. Takdir edeceğiniz üzere tarihi ve kültürel olarak Türk milletine mal olan Nevruz kutlanmaktadır. Türk kültürü gerçek anlamda kardeşlik duygularını tescil etmektedir.
 
Bu yıki Nevruz'un bölücülüğe sahne olacağı anlaşılmıştır. İmralı canisi şov yapacaktır. Eli kanlı teröristten beklenen tılsımlı açıklamalar herşeyin önüne geçecektir. Nevruz'a henüz zaman varken AKP iktidarı PKK mihraklarına ortam açmıştır. Merakım AKP milletvekili değerli arkadaşlarımın bu ortamda Nevruz'u nasıl kutlayacaktır. Başta Kazlıçeşme olmak üzere pek çok yerde İmralı canisinin posterleri artık ulu orta asılmış, özgürlük mesajları verilmiştir. Kürt kökenli kardeşlerimize statü talebi dillendirilmiştir. Adeta Bağımsız Kürdistan politikaları yapılmıştır.
 
KÜRTLER NE İSTEDİ DE ALAMADI?
 
İmralı canisine özgürlük çağrısında bulunmak ölçüsüzlüktür. Kürt kökenli kardeşlerimiz milletimizin eşit fertleri bin yıllık kardeşliğin mukaddes temsilcileridir. Bugüne kadar nerede geri kalmışlar, siyaset mi engellenmiş devlet yönetiminde yer almaları mı engellendi? Ülkemizin her yerinde iş kurmaları okumaları seyahat etmeleri yerleşmeleri konusunda sorunları mı olmuş?
 
Bürokrat hatta cumhurbaşkanı olmaları mı engellendi? Holding kurmaları iş adamı olmaları niversitelerde hoca olmaları mı engellendi. Buna verebilecek olumsuz cevap verilebilir. hangi konularda geri ve yetersiz kalmıştır? Hangi sosyal siyasal ekonomik statü istemiş de alamamışlardır? Bölücülerin nifak sokmaya ne hadleri ne hakları vardır. Kürt kökenli kardeşlerimizin sözde sorun bahanesiyle terörün peşine takmak en büyük soysuzluktur. İmralı canisi ve örgütü vatandaşlarımın canına kast etmiştir.
 
Görüldüğü kadaryla Başbakan Erdoğan başkan olmak için yapamayacağı şey olmadığın ı kanıtlamaktadır. bu zihniyetin gözünü kan bürümüştür. AKP bebek katiliyle görüşmeleri sıklaştırmıştır. Dün itibariyle yeni bir BDP heyeti İmralı ile görüşmüş mektupları iletmiştir. Çanakkale'yi andığımız, Ergenekon davasında askerlerimize müebbetin yağdığı günde BDP İmralı canisiyle buluşmuştur.
 
KURTAR PKK'YI MAHKUM ET TSK'YI
 
Ne yaparsan yap kurtar PKK'yı mahkum et TSK'yı, olan budur. Al başkanlığı ver özerkliği! Olan budur! Başbakan Erdoğan PKK ile birlikte Türk milletine ve Türk ordusuna tuzak kurmaktadır. yazık ki Türkiye çok kötü bir duruma düşürülmüştür. İmralı canisi ile görüştükten sonra açıklama yapan BDP heyeti aziz milletimizin kimlerin eline kaldığını göstermiştir.
 
Mudanya'dan İmralı'ya giden Ataköy'den çıkan bölünme elçileri İmralı canisinin görüşlerini duyurmuştur. İmralı canisi Başbakan gibi Türkiyelilik zırvasından bahsetmiştir. 21 Mart için hazırlık yaptığını TBMM den destek beklediğini söylemiştir.
 
hlaksızca ar damarı çatlamışçasına bu sözleri söylemiştir. Başbakan Erdoğan cani başının yıllardır takipçisi olduğu isteklerine sarılmıştır. Türkiye'yi yöneten bu iktidar ruhunun ve vicdanının tapusunu devretmiştir. Başbakan'ın ustalık dönemi hem çılgınlıktır hem de PKK jest yaptıkça AKP mest olmaktadır. İmralı canisi mesaj verdikçe Başbakan cevap verememekte fırsat buldukça yurt dışına kaçmaktadır. Millet bu yükü taşıyamamaktadır. Daha ne kadar tahammül edilecektir?
 
ALNINI KARIŞLARIZ
 
Türk milletinin emanetini kurtuluşun karargahını bu çöküşe merkez yapmaya fırsat vermeyiz bunu yapanın alnını karışlarız!
 
SİZİN PİRİNİZ PKK OLSUN
 
İmralı kölesi olan PKK kılavuzluğunda demokrasi arayan reziller size bildiriyorum hiç bu kadar iyi şeyler olmamıştır diyenler 8 görevlimizin jest olarka bırakıldığını söyleyen zavallılar size diyorum! Türk milletine ölümü gösteren gafiller size haykırıyorum! Öcalan'ın doğru dediğine doğru deriz diyenler! İşler iyi gidiyor bu işi bitireceğiz diye dua edenler size sesleniyorum!
 
Başaramayacaksınız, önümüzü tıkayamayacaksınız. Sizin doğrunuz Öcalan'ın doğrusu olsun bizim Türk milleti olacaktır. Sizin piriniz PKK olsun ikazla bildiririm ki MHP son sözünü henüz söylemiştir duyduk duymadık demeyin! MHP çözüm süreci denen duruma her daim karşı olacaktır!
 
BAHÇELİ DE PROMTER KULLANMAYA BAŞLADI
 
MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli'nin de prompter kullanmaya başladığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset