Kadınlar neden Erdoğan’ı destekliyor?

Halkın oyları ile Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın neden kadınlar tarafından bu kadar desteklendiğini AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’e sorduk.Erdoğan Başbakanlık yaptığı dönemde kadınlar onu her

Kadınlar neden Erdoğan’ı destekliyor?

Halkın oyları ile Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın neden kadınlar tarafından bu kadar desteklendiğini AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’e sorduk.

Erdoğan Başbakanlık yaptığı dönemde kadınlar onu her zaman desteklediği, her zaman yanında oldu. Mitinglerde, ziyaretlerde ve seçim çalışmalarında sürekli önde oldular. Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de kadın seçmenlerin çok büyük bölümü Erdoğan’a destek verdi. Bunun nedeni noktasında AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Havva Gümüş şu açıklamayı yaptı:

havva-1.jpgYÖNETMEYE ADAY OLMA GÜCÜNE SAHİP OLDUK

“Sayın Cumhurbaşkanımıza kadınların desteği ‘Kadının siyaset içinde yer almasını sağlaması, sosyal ve kadına yönelik politikaların birçok kadının hayatına dokunup yaşam kalitelerini yükseltmesinden kaynaklanıyor’. Kadınların mutlak siyaset içinde yer alması noktasında büyük çaba gösterdi. Siyasetin bir erkek alanı olduğu algısını Cumhurbaşkanımız sayesinde kırdık. Yoksa birçok kadın yönetilmeye razı olmaya devam edecekti. Oysa şimdi hepimiz aynı zamanda yönetmeye adayız. Ak Parti'yle beraber kadınlar kendi kimliklerini de bulmuş oldular. Kadınlar 12 senedir siyasette yer alıyor. Bu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oldu. ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler