İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: "Ümitsiz değil, iddialıyız"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, "12 milyonun üzerinde potansiyel yeni oy var. Bunları lehimize çevirip kazanacağız" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: "Ümitsiz değil, iddialıyız"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, “Pazar günü tarihi bir seçim var. 14 Mayıs seçiminde iftira kampanyaları, kendilerinin bizzat ortaklık yaptığı terörle bizi ilişkilendiren utanç verici montajlar üzerine kuruluydu. Şimdi buna bir de algı operasyonlarını eklediler. Millet İttifakını şimdiden mağlup gösteren algı çabalarına aldırmıyoruz, biz kazanacağız. 3’te 1’i yoksulluk sınırı altında yaşayan milletimiz, geçmişteki birlikteliklerini geçtik, şu anda bile Öcalan’la sürekli görüştüğünü itiraf edenlerle, Hizbullah’a sırtını dayayıp, sevicilerini Meclis’e taşıyanlara da cevabını verecektir” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: "Ümitsiz değil, iddialıyız"

İYİ Parti Milletvekili Aydın, “Sandığa gitmeyen, geçersiz oy kullanan, ilk kez oy kullanacak olan ve 13 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyenlerden oluşan 12 milyon 416 bin 477 potansiyel yeni seçmen var. Biz onlara sadece doğruları anlatarak, iftiraları ortaya çıkartarak oylarının büyük bölümünü alacağımıza inanıyoruz. Çünkü halkımız bu ucube tek adam sisteminin bütün medyayı ele geçirerek yürüttüğü yalandan, iftiradan, tehditten bıktı. Uyuşturucu baronlarından ürküyor, 5’li çetelere, üç-dört maaşlı kişilere verilen ayrıcalıkları çaresizce seyrediyor, kadınların ikinci sınıf vatandaş görülmesine kahroluyor. Hizbullah’a sırtını dayayan Cumhur İttifakının, Ne Mutlu Türküm Diyene söyleminden rahatsız olanları Meclis’e taşımasından ürküyor, düne kadar kol kola yürüdükleri PKK ve Öcalan’la şu anda bile görüştüklerini itiraf edenleri herkes biliyor. Milletimiz, alım gücünün düşmesinden usandı, sınırlarımızın delik deşik olmasından korkuyor” diye konuştu.

Milletvekili Aydın, şunları söyledi: “Algı ekibi hemen operasyona geçti, 14 Mayıs seçimleri ile bütün işin bittiğini ve artık önümüzdeki seçimi Millet İttifakının kazanamayacağı yönünde algı yaratmaya çalışıyorlar. Böylece halkı umutsuzluğa sevk edip sandığa gitmemesini sağlamak istiyorlar. Biz rahatız. 12 milyonun üzerindeki yeni olarak değerlendirebileceğimiz seçmenin de desteğiyle bu işi başaracağız. Söylenenlerin, algıcıların aksine ümitsiz değil, oldukça iddialıyız, kazanacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler