"İstifa etmeyen şerefsizdir!"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bakanlığının 2013 bütçesinin TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi sırasında, TOKİ Başkanlığı dönemindeki yolsuzluk iddialarına cevap verdi.Bayraktar, ''Benim için bir dava, soruşturma yok. Varsa getirin. İddia bu

"İstifa etmeyen şerefsizdir!"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bakanlığının 2013 bütçesinin TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi sırasında, TOKİ Başkanlığı dönemindeki yolsuzluk iddialarına cevap verdi.

Bayraktar, ''Benim için bir dava, soruşturma yok. Varsa getirin. İddia bunlar. Adamın yüzü olacak ki utansın. Yüzü olmazsa, yüzsüz olursa ben nasıl utandırayım o adamı? Bir şey biliyorlarsa konuşsunlar, bilmiyorlarsa sussunlar da adam sanalım'' dedi.

Bayraktar, ''Diyorum ki yolsuzluk olarak, bizim hakkımızda dava varsa, istifa etmeyen şerefsizdir. Ama böyle bir isnadı ispat edemeyen de nedir onu siz söyleyin'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset