İşte meclisteki son milletvekili sayısı!

Ankara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk operasyonunun siyasi sarsıntılarının Ak Parti'de neden olduğu dalgalanma sürüyor.YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYORHükümet ile cemaat arasındaki gerilimin de etkisiyle Ak Parti'de yaşanan isitfalara

İşte meclisteki son milletvekili sayısı!

Ankara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk operasyonunun siyasi sarsıntılarının Ak Parti'de neden olduğu dalgalanma sürüyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

Hükümet ile cemaat arasındaki gerilimin de etkisiyle Ak Parti'de yaşanan isitfalara dün bir yenisi eklenmişti. Ak Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, dün öğlen saatlerinde düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk operasyonu sonrası partisinin tutumundan rahatsız olduğunu belirterek istifa ettiğini açıklamıştı. Yıldırım'ın istifasıyla Ak Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 320'ye indi. Bağımsız milletvekillerinin sayısı ise 12'ye çıktı.

Son güncel listeye göre; Meclis'teki milletvekili dağılımında CHP'nin 134, MHP'nin ise 52 sandalyesi mevcut.

İşte Meclis'teki sandalye dağılımı;

meclis-te-partilerin-milletvekili-sayilari-5496080_2128_m-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler