İşte CHP'nin Trabzon adayları!

Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinin tamamına yakınının başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Trabzon ve ilçeleri de yer aldı.CHP’nin adaylarını açıkladığı iller arasında Trabzon’da yer aldı. 30 mart 2014 seçimlerine Büyükşehir Belediye

İşte CHP'nin Trabzon adayları!

Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinin tamamına yakınının başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Trabzon ve ilçeleri de yer aldı.

CHP’nin adaylarını açıkladığı iller arasında Trabzon’da yer aldı. 30 mart 2014 seçimlerine Büyükşehir Belediyesi olarak girecek Trabzon’da daha önce açıklanan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı, eski Trabzon Belediye Başkanı ve CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu.

CHP Trabzon’da bazı ilçeler hariç birçok ilçede adaylarını belirledi. Bu adayları belirlerken ince eleyip sık dokuyan CHP teşkilatı adaylarını Trabzon’da halk tarafından sevilen ve diğer partilerin oylarını da alabilecek adaylardan seçti.

İŞTE TRABZON ADAYLARI

TRABZON Akçaabat ALİ TÜREN ÖZTÜRK, Araklı ADNAN BEŞİR, Beşikdüzü RAMİS UZUN, Çarşıbaşı SULTAN BALCI, Çaykara KATİP ÇOLAK,  Dernekpazarı İBRAHİM AKBULUT, Düzköy ABİDİN ÇELİK,  Hayrat İHSAN HACIBEKTAŞ,  Köprübaşı NEVZER UZUN, Maçka ERTUĞRUL GENÇ, Of EMEL SARAL, Ortahisar NAZİM ÖZCAN,  Tonya HASAN KALYONCU, Vakfıkebir EMİN ULUDÜZ, Yomra HASAN ALİ ÇUVALCI, TRABZON MEHMET VOLKAN CANALİOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset