İşte CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı için kafasında bazı isimler olduğunu ifade etti.Adayın kadın mı erkek mi olacağı sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, aklında kadın adayın da erkek adayın da olduğunu bildirdi. Kılıçdaroğlu, ''Gönlünüz kadınd

İşte CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı için kafasında bazı isimler olduğunu ifade etti.

Adayın kadın mı erkek mi olacağı sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, aklında kadın adayın da erkek adayın da olduğunu bildirdi.
 
Kılıçdaroğlu, ''Gönlünüz kadından yana mı?'' sorusunu ise ''Kabul ederse kadın aday çıkarmayı uygun görüyorum'' diye yanıtladı.
 
Önceliğin kadın adayda bulunduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylarının saygınlığı olan, iyi eğitimli, çağdaş Türkiye'yi temsil edecek, birikimli, toplumun bildiği, kendisini tanıtınca güven veren bir insan olacağını ifade etti.
Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı sorusuna karşılık Kılıçdaroğlu, buna kendilerinden önce Sarıgül'ün karar vereceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler