İşte Ak Parti'nin oy oranı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın'ın Buharkent ilçesinde tekrarlanacak seçimler öncesi gittiği Buharkent'ten dönüşte Denizli'ye geldi. Denizli Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Eroğlu'nu Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Beledi

İşte Ak Parti'nin  oy oranı!
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın'ın Buharkent ilçesinde tekrarlanacak seçimler öncesi gittiği Buharkent'ten dönüşte Denizli'ye geldi. Denizli Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Eroğlu'nu Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri ve AK Partililer karşıladı. Karşılamanın ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret eden Eroğlu daha sonra basın mensuplarının gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Bu yıl yağışların az olduğunu belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu konuda gereken çalışmaları yaptıklarını söyledi. Tüm dünyada yağış konusunda değişikleri olduğunu kaydeden Eroğlu, "Dünyanın bazı yerlerinde sel baskınları, taşkınlar oluyor bazı yerlerde ise kuraklık var. Biz yarı kurak iklim bölgesi içindeyiz. Türkiye genelinde bizim için yağışların başlangıcı 1 Ekim tarihidir. 1 Ekim'den bu güne kadar yağışlara baktığımızda yüzde ortalama yüzde 27 oranında bir azalma var. Biz tabi ki çok baraj gölet inşaat ettik. Bunları yapmasaydık başta İzmir olmak üzere İstanbul ve diğer şehirlerde susuzluk olabilirdi. 76 şehrin sıkıntı olan şehri hızla içme suyu baraj göletleri ve yer altı suyunu ve içme suyu arıtma tesisleri yaptık. Sıkıntı yok görünüyor. Atlatacağız. Marmara bölgesinde az bir yağış düştü. Orayı da çözüyoruz. Bizim B planı devreye giriyor özellikle İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova buradaki problemi de çözdük. Bir sıkıntı olmayacak" dedi.
 
"AK PARTİ'NİN OYU YÜZDE 53 CİVARINDA"
 
Gazetecilerin MHP'nin çatı aday belirleme çalışmasına devam ettiği ile ilgili sorusuna da cevap veren Bakan Eroğlu, "Şimdi tabii ki bir defa buna MHP karar verecek değil. AK Parti kendi adayını kendi belirler. AK Parti'nin belirleyeceği adayın arkasındayız. Şu anda henüz adayımız ilan edilmedi. Bekleyin az bir süre kaldı. Biraz daha sabredin. Mahalli idareler seçimlerinde belli bir oran yakalandı. Genel seçimle mahalli idareler seçimleri arasında 6-7 puan olabilir. Baktığımız zaman AK Parti'nin oyu yüzde 53-54 civarında. Cumhurbaşkanı adayımızın büyük teveccühle kabul göreceğine inanıyorum" diye konuştu.
 
Bakan Eroğlu daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı da makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler