İnce'den o siyasetçiye selam

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-Bölgemize bir takım ziyaretler bulunmak üzere gelen CHP Genel Başkan adayı Muharrem ince, Trabzon'a da geldi. Sabah 8.30 sularında havaalanına gelen ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan'ın şehri Rize'ye geçen İnce'yi havalanında

İnce'den o siyasetçiye selam

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-

Bölgemize bir takım ziyaretler bulunmak üzere gelen CHP Genel Başkan adayı Muharrem ince, Trabzon'a da geldi. Sabah 8.30 sularında havaalanına gelen ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan'ın şehri Rize'ye geçen İnce'yi havalanında CHP Trabzon İl başkanı Yavuz Karan ve Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet kaya karşıladı. Karşılamanın ardından karayoluyla Rize geçen CHP Genel Başkan Adayı ve Yalovo Milletvekili Muharrem İnce saat12.00 sularında tekrar Trabzon'a geldi. CHP Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yapan İnce, toplantıya katılmayan ve kendisini karşılamayan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'na basın yoluyla selam söyledi. 2005-2009 yılları arasında Trabzon'da Belediye Başkanlığı yapan ve Trabzonda yaşayanların gönlünü fethetmesiyle Volkan Abi sıfatını taşıyan vekile İnce'de Volkan Abi diye hitap etti. İnce,'Volkan abiye sizin aracılığınızla selam söylüyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset