İnce'den AKP'li vekile ağır hakaret!

Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın 13 Ağustos’ta yaptığı basın toplantısında ‘Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin işi, Ramazan da davul çalıp, bayramda oynamaktır’ sözüne küfürle yanıt verdi.Düzenle

İnce'den AKP'li vekile ağır hakaret!

Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın 13 Ağustos’ta yaptığı basın toplantısında ‘Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin işi, Ramazan da davul çalıp, bayramda oynamaktır’ sözüne küfürle yanıt verdi.

Düzenlediği basın toplantısında ilk kez böyle bir açıklama yaptığını söyleyen İnce,"Mustafa şerefsizlik yapma. Adam ol Mustafa. Pehlivan’ın yaptığı açıklama terbiyesizce. Ben köyün gençlerine davul çalıyorum, ben de onları onure ediyordum. Onlarla konuşup, sohbet ediyorum. Bana bahşiş topla diyor. Kimsin lan sen, sonrada yavşak Yavşak selam verir, gelir konuşur. Böyle bir açıklama olmaz, bir siyasetçiye yakışmaz bu sözler. Ben siyasetçi olmasam, bunu perişan ederim. Adam ol, terbiyeli ol. Sana boşuna demediler sana Adam Ol Mustafa diye. Söyleyeyim bu adam olmaz" dedi.

AK PARTİ'Lİ BAŞKAN NE DEMİŞTİ?

AK Parti'nin 12. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal basın toplantısı gerçekleştirmişti.

Basında yer alan habere göre, AK Parti iktidarının 12 yıllık çalışmalarından bahseden Pehlivan, CHP'li Muharrem İnce'ye yüklenmişti:

"Birileri laf üretirken, bizler hizmet ürettik. Bizim vekilimizin işi hizmet üretmektir. Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin de işi, Ramazan da davul çalıp, bayramda oynamaktır.

O davulculuğa devam etsin, davul çalsın. Bizler, Ramazanda da, fakir fukare demeden herkesin evlerine misafir olduk. Onlar bizim ailelerimiz. Birileri şovlar yaparken, biz halkla kucaklaşıyorduk. Ülkemiz, büyük devletler içinde artık yıldız gibi parlıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler