İnce meydan okudu: İşlem bitmiştir

CHP'nin Yalova'da zaferinin ardından Muharrem İnce, otobüsün üstünden halka seslendi.Seçimi sadece CHP'lilerin oyuyla kazanmadıklarını belirten İnce, Bize oy veren diğer partili vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Büyük alkışı ve teşekkürü onlar hak ediyo

İnce meydan okudu: İşlem bitmiştir

CHP'nin Yalova'da zaferinin ardından Muharrem İnce, otobüsün üstünden halka seslendi.

Seçimi sadece CHP'lilerin oyuyla kazanmadıklarını belirten İnce, Bize oy veren diğer partili vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Büyük alkışı ve teşekkürü onlar hak ediyor." dedi. İnce ayrıca seçimden önce "Orada çadır kuracağım" diyen Melih Gökçek'e "Var mısın Ankara'da seçimleri tekrarlamaya" diyerek meydan okudu.

İnce'nin konuşmasından satırbaşları;

"DİKTATÖRE DUR DEDİNİZ"

"Vefa Salman Başbakanı'da yendi. Başbakan geldi, Bakanlar geldi Bursa, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geldi. Bir de ey Muharrem İnce ben oraya kamp kuracağım diyen Melih Gökçek var. O gelemedi. Ey Melih Gökçek sana sesleniyorum. Var mısın Ankara'da seçimleri iptal edelim tekrar yarışalım var mısın? O zaman gösterelim sana turp elle mi sökülür belle mi sökülür.

ÇATI VURGUSU

Tüm Türkiye'nin konuştuğu "çatı" var ya, işte siz o çatıyı gösterdiniz herkese. Biz sadace CHP'nin oyuyla kazanmadık. Başka partili olup bize oy verenler oldu. CHP'lilere sesleniyorum. CHP'li olmayıp ta bize oy verenleri alkışlayın. En  büyük alkış onlara. Bu diktatöre dur demek için yaptız biliyorum. Çok zor bir şey bu. Sağolun var olun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset