İmamoğlu sağlık çalışanları ile buluştu

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, hekimler ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.Türkiye’de hükümetin sağlık alanındaki tek taraflı kararları nedeniyle pek çok

İmamoğlu sağlık çalışanları ile buluştu

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, hekimler ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Türkiye’de hükümetin sağlık alanındaki tek taraflı kararları nedeniyle pek çok problem yaşandığını söyleyen İmamoğlu, “Atılan her adımda meslek odalarının görüşleri alınmalıdır. Mevcut politikalar hekimlere ve sağlık çalışanlarına dönük şiddeti arttırarak bir numaralı sorun haline getirdi. Hastalar ve hasta yakınları hekimlere ve sağlık çalışanlarına karşı provoke ediliyor. Türkiye’de sağlık hizmetlerinin mükemmel olduğu anlatılırken, sağlık kuruluşlarında gerçek durumu fark eden insanların tepkisi şiddeti doğuruyor” dedi.

Seçilmesi halinde Beylikdüzü Belediyesi belediye bünyesinde sağlık çalışanlarıyla rutin toplantılar düzenleyeceklerini vurgulayan İmamoğlu şöyle devam etti: “Beylikdüzü’nde sağlık çalışanlarının, sağlıklı koşullarda çalışmalarını arzu ediyoruz. Bölgedeki sağlık hizmetlerinde yaşanan aksamaları birlikte tespit etmek ve çözüm bulmak, bölgemize yapılacak sağlık yatırımlarında onların da söz sahibi olmasını istiyoruz. Yalnızca 14 Mart’ta değil, her zaman yanlarında olacağız.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler