İlk dinleme ne zaman yapıldı?

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ak Parti kampında 17 Aralık süreciyle ilgili bilgi verdi. Ala, "Gülen cemaati Davos'taki 'One Minute' çıkışından sonra bizimle ilgili bilgi toplamaya başladı" dedi.İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kamp

İlk dinleme ne zaman yapıldı?

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ak Parti kampında 17 Aralık süreciyle ilgili bilgi verdi. Ala, "Gülen cemaati Davos'taki 'One Minute' çıkışından sonra bizimle ilgili bilgi toplamaya başladı" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında ‘Paralel yapı’ soruşturmasıyla ilgili bilgi verdi. Ala, Gülen cemaatinin 1 Kasım 2009'dan bu yana dinleme yaptığını ve bilgi belge topladığını söyledi.

DÖNÜM NOKTASI "ONE MINUTE" ÇIKIŞI

İçişleri Bakanı Ala, özellikle 'One Minute' olayının bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Mavi Marmara saldırısının da kırılma olduğunu belirten İçişleri Bakanı Efkan Ala, bu konuda yapılacak mücadele için anayasa değişikliğinin şart olduğuna dikkat çekti.

"İNTERNETE KOYSAK YERİDİR"

'Kırmızı Kitap' olarak bilinen Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'ne ilişkin de konuşan İçişleri Bakanı Ala, "Bir demokrasi metnidir. İnternete koysak yeridir. Her satırına imza atarız." dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler