İl Başkanı Günnar, Araklı’da

İl başkan yardımcıları Köksal Boz, Mahmut Kalaycı ve Erol Tosun’un da katıldığı toplantıda bir konuşma yapan İl başkanı Günnar, Genel başkanları Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Araklı’da gerçekleştirilen toplu açılış töreni için Araklı te

İl Başkanı Günnar, Araklı’da

İl başkan yardımcıları Köksal Boz, Mahmut Kalaycı ve Erol Tosun’un da katıldığı toplantıda bir konuşma yapan İl başkanı Günnar, Genel başkanları Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Araklı’da gerçekleştirilen toplu açılış töreni için Araklı teşkilatına teşekkür etti.

Yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Günnar “AK Parti Trabzon Teşkilatları olarak yoğun bir sürece girdik. Bu süreçte herkese önemli sorumluluklar düşüyor. Bu bilinçle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ülkemizin birçok yerinde yerel iktidarın sahibi olan AK Parti'nin hizmet üreten belediyecilik anlayışı vatandaşlarımız tarafından çok iyi biliniyor.

Araklı ilçemizde bunu yakından bilenen bir ilçemizdir. Araklı’da yapılan çalışmalardan memnunuz, fakat tüm Trabzon olarak her ilçemizde yapılacak çalışmalarla çıtayı bir üst seviyeye nasıl taşırız sorusuna cevap olacak şekilde çalışmalar yapıyoruz. Milletimizi daha da memnun etmenin gayreti içindeyiz. Birlik ve beraberlikle yaptığımız çalışmalarımızın sonucunun da güzel olacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset