"İktidardan gitsem de bunu yapacağım!"

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de yaptığı konuşmada terör sorunu ile ilgili olarak “İktidarımın gideceğini de bilsem sorunu çözmeye çalışacağım" dedi. "Hedef 2071" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2071 yılını hedef olarak belirlediklerini ve hazırl

"İktidardan gitsem de bunu yapacağım!"

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de yaptığı konuşmada terör sorunu ile ilgili olarak “İktidarımın gideceğini de bilsem sorunu çözmeye çalışacağım" dedi.
 
"Hedef 2071"
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2071 yılını hedef olarak belirlediklerini ve hazırlık yaptıklarını belirterek, ''Torunlarımızın torunu, inşallah 2071'i farklı yaşayacak" dedi.
 
"İktidardan gitsem de çözüm için uğraşacağım"
 
Kayseri’de sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle yaptığı görüşmede İmralı süreci ile ilgili son gelişmeleri de değerlendiren Erdoğan, terör sorununu çözmek için İmralı görüşmeleriyle başlayan süreci sonuna kadar götürmekte kararlı olduklarını belirterek, “İktidarımın gideceğini de bilsem sorunu çözmeye çalışacağım. Bu sorunla ilgili elimden geleni yapacağım” dedi. 
 
"Sürece destek olun!"
 
Sivil toplum örgütlerinden ve kanaat örgütlerinden sürece destek olmalarını isteyerek, sorunun çözülmesi halinde herkesin kazanacağını söyleyen Erdoğan, bölgenin kalkınacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler