İktidara hazır tek partiyiz

7 haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesinde partiler seçim çalışmalarını sürdürürken BBP ile ittifak yapan Saadet partisi yaptığı aday tanıtım töreninin ardından bugün bir basın açıklaması yaptı. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bazı il başkanları

İktidara hazır tek partiyiz
7 haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesinde partiler seçim çalışmalarını sürdürürken BBP ile ittifak yapan Saadet partisi yaptığı aday tanıtım töreninin ardından bugün bir basın açıklaması yaptı.
 
Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bazı il başkanları ve Milletvekili adayları ile yapılan açıklamada Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Vekili Cevat Kurt, “7 haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. dönerm milletvekilliği seçimlerinde saatdet Partisi olarak Tüm Türkiye’de ve Trabzon’un genelinde teşkilat olarak hazırız” dedi.
 
Kurt, Çok açık bir örnek olarak, Trabzon’da 2226 sandıkta sandık görevlilerinin tamamını seçim kuruluna bildirdiklerini belirterek, “Seçim karargahlarımızı 18 ilçede kurduk. İlçe ve il teşkilatlarımız seçim günü akşamına kadar yapılacak bütün çalışmaları planladı ve göreve hazır bir durumdadır. Bu kadar hazır ve planlı başka bir teşkilata rastlayamazsınız. Ayrıca biz çalışmalarımızı ibadet aşkıyla yapan bir teşkilatız. Buda gösteriyor ki seçimlere de, iktidara hazır tek bir parti vardır. O da BBP ile milli bir ittifak gerçekleştiren Saadet Partimizdir. 
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi yeni bir çıkış yolu sağlamak için Allah’ın lütfu ile bir araya geldik. “Milli ittifak kurduk.”Trabzonlu hemşehrilerimizin ülkemizin geleceğini düşünerek, bu birlikteliğe azami derecede önem vereceğimizde eminsiniz ,. Bu kararlı duruşa sizlerin de güç katacağınıza inanıyoruz. Hepimiz aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız. Bütün çabamız çocuklarımıza mutlu müreffeh ve ecdadına yakışır bir ülke bırakmaktır” ifadelerini kullandı.
 
dsc_0009-001.jpg
 
Cevat Kurt, “Milli görüşü biliyorsunuz, kırk yıldır “Önce Ahkalak ve Maneviyat”, “Yaşanabilir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye” ve “ İslam Birliğinin kurulduğu yeni bir dünyayı” inşa, etmenin mücadelesin veriyor. gerginliğini kutuplaşmanın ve sanal barışın değil, gerçek adaletin, iyinin doğrunun ve güzelin hayata hakim olmasının çalışmasını yapıyoruz” diyerek, “İki kardeş parti olarak bir araya geldik. Bu birlikteliğin milletvekili adayları olarak siz değerli hemşehrilerimizin ve Trabzon’umuzun meclisteki sesi olacağız. oylarınızı Mille İttifak’ın temsilcisi olan Saatdet Partimize gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. Çalışmak bizden, oy vermek, sizden  netice Allah’tandır” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset