İhsanoğlu'ndan seçim değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi.Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP’nin Beşiktaş’taki Seçim Koordinasyon Merkezi önündeki açıklama yaptı. Yaptığı kısa konuşmasında seçim sonuçlarını değerlendiren İhsanoğ

İhsanoğlu'ndan seçim değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP’nin Beşiktaş’taki Seçim Koordinasyon Merkezi önündeki açıklama yaptı. Yaptığı kısa konuşmasında seçim sonuçlarını değerlendiren İhsanoğlu, “Henüz resmi olmayan sonuçlar açıklandı. Ve bu sonuçlar arasında yüzde 39-40 civarında oy aldığımız ortaya çıkmış bulunmaktadır. Bu çok önemli bir rakamdır. Çünkü bir ay evvel kampanyaya başladığımızda İhsanoğlu tanınmıyor, siyasetten de anlamıyor diyenlere ithaf olunur bu sonuç” dedi.

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden İhsanoğlu, “Ben bu seçim sürecinde bana destek veren bütün siyasi partililere ve gönüllüler ordusuna sonsuz teşekkür ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Seçimin galibi Erdoğan’ı tebrik eden Ekmeleddin İhsanoğlu, “Bu seçime katılan diğer iki adaya sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasiniz için bu hayırlı bir netice olsun ve Sayın Başbakanı tebrik eder başarılar dilerim. Sandığa giden, oy veren vatandaşlarımıza sonsuz şükran ve minnettarlığımı ifade ederim. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler