Hüseyin Çelik oy oranlarını açıkladı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları...SON OY ORANLARI6-12 Eylül tarihleri arasında yaptırdığımız son kamuoyu araştırmasında şu sonuçlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları...
SON OY ORANLARI
6-12 Eylül tarihleri arasında yaptırdığımız son kamuoyu araştırmasında şu sonuçlar elde edildi:
Ak Parti 50,6
CHP24,1
MHP 14,3
BDP 7,1
DERBİ OLAYLARI
Pazar günü bizi üzen bir hadise meydana geldi. Olimpiyat Stadı'nda futbolda görmek istemediğimiz hadiseler meydana geldi. Gençlik ve Spor Bakanı, gerekli açıklamaları yaptı. İçişleri Bakanlığı kolluk kısmıyla olaya müdahil olmuştur. İşe polis girmiştir.
Orada hemen alındıktan sonra serbest bırakılanlar tribünlerde taşkınlık yapan kişilerdir. Sahaya giren kişiler görüntülere bakıldıktan sonra tespit edilecektir. Gereken yapılacaktır. Bizim arzumuz spora siyaset girmemesidir. Sporu ideolojinin dışında tutmamız gerekiyor. Tutmayan kişiler bu vebalin altından kalkamaz.
GAZETECİLERİN SORULARINA YANIT
BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİNDEN SONRA YAPILAN FARKLI AÇIKLAMALAR KONUSU
Bir yanlış hesap varsa Bağdat'tan değil kamera görüntülerinden ortaya çıkar. Görevlendirilen müfettişler var, onlar gereken incelemeleri yapıyorlar. Bu araştırmaların sonuçlarını bekleyip ondan sonra bir hüküm vermenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
AK PARTİ'NİN HAZIRLADIĞI DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNE YÖNELİK ELEŞTİRİLER
Doğrusu ben eleştirilere katılamayacağım. Paketi tamamen demokratik yöntemlerle hazırlıyoruz. Biz 2011 de demişiz ki, iktidarımızın devamından yöne oy kullanılırsa biz bunları bunları yapıcaz demişiz. Demokratikleşme çok bilinmeyenli bir denklem değil. Her ayrımcılığa karşı durmak, kültürel haklar konusunda cimri davranmamak konusunda bilinmeyen bir şey mi var?
Şu anda sayın Başbakan'ın Pazartesi günü açıklayacağı demokratikleşme paketi kimsenin duymadığı bilmediği şeyler değil.