Hüseyin Aygün'den İslam'a hakaret!

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, katıldığı bir programda 'İslam Kardeşliği'ne hakaret etti... Kendisini iki gün alıkoyan teröristlerden 'genç arkadaşlar' diye söz ederek büyük tepki çeken CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün bu kez de "İslam kard

Hüseyin Aygün'den İslam'a hakaret!
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, katıldığı bir programda 'İslam Kardeşliği'ne hakaret etti...
 
Kendisini iki gün alıkoyan teröristlerden 'genç arkadaşlar' diye söz ederek büyük tepki çeken CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün bu kez de "İslam kardeşliği"ne hakaret etti. 
 
İSLAM BAYRAĞI KAN VE GÖZYAŞI GETİRİR
 
Aygün "İslam Bayrağı altında olmak, İslam Kardeşliği" size neyi çağrıştırıyor sorusuna şöyle cevap verdi:
 
"Sadece Aleviler için değil, demokrat, seküler, laik, bütün kesimler için İslam bayrağı sloganı açık bir tehdittir. Eğer bir kardeşlik olsaydı 1984'ten bu yana Türkler de Kürtler de Müslüman olduğu halde bu savaşın olmaması gerekirdi. Son 30 yıllık PKK'nın yürüttüğü terör hareketi ya da iç savaş adına her ne dersek İslam bayrağını denen şeyin toplumları birleştirmediğini ortaya koyuyor. Bütün katliamlarda bence Hem Anadolu'da hem de Ortadoğu'da  İslam bayrağı sadece kan ve gözyaşı getirmiştir. Bir yalandan ibarettir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler