Hükümetten 'g...t' açıklaması!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un tartışma yaratan sözleri üzerine İçişleri Bakanı Muammer Güler, basına konuştu. Güler, 'Valinin cevabı şık olmadı' diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:“Devletin valisi konumundaki bir kişi vatandaşa, her ne kadar rahatsız edi

Hükümetten 'g...t' açıklaması!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un tartışma yaratan sözleri üzerine İçişleri Bakanı Muammer Güler, basına konuştu. Güler, 'Valinin cevabı şık olmadı' diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Devletin valisi konumundaki bir kişi vatandaşa, her ne kadar rahatsız edici bir diyalog yaşansa da bu şekilde cevap vermesi doğru olmadı. Konuyu incelemesi için arkadaşlara talimat verdim. Ama anladığım kadarıyla karşılıklı olarak konu mahkemeye taşınacak. Yine de ne olursa olsun bu konumdaki bir valimizin, böyle bir hakaret de olsa adli ve hukuki yollar vardır.

Onunla ilgili yasal çerçevede şikayetçi olabilir, talimat verebilir. Bu şekilde bir ağız dalaşına girmesi hiç şık olmadı. Ben de rahatsız oldum. Tabii ki orada vatandaşımızın 10 Kasım gibi önemli bir günde bu protesto içine girmesi ve kullandığı ifadeleri de ayıplıyorum. Belki daha saygı içinde davranabilirdi. Yine bu, valimizin, ağız dalaşına girerek bu ifadeleri kullanmasını haklı çıkarmaz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler