Hükümetten Erdoğan Bayraktar'a ilk tepki!

 Hükümetten Erdoğan Bayraktar'a ilk tepki!17 Aralık yolsuzluk operasyonuna adı karışan, bunun üzerine istifası istenen Erdoğan Bayraktar, NTV canlı yayınında, "İmarlar Başbakan'ın talimatı ile yapıldı. Başbakan da istifa etsin" diyerek, hem bakanlık görev

Hükümetten Erdoğan Bayraktar'a ilk tepki!

 Hükümetten Erdoğan Bayraktar'a ilk tepki!

17 Aralık yolsuzluk operasyonuna adı karışan, bunun üzerine istifası istenen Erdoğan Bayraktar, NTV canlı yayınında, "İmarlar Başbakan'ın talimatı ile yapıldı. Başbakan da istifa etsin" diyerek, hem bakanlık görevinden hem de milletvekilliği görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ancak dün, Erdoğan Bayraktar ile Başbakan Erdoğan arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Bu görüşmenin ardından da Bayraktar, Erdoğan'dan özür diledi. Bayraktar'ın özrüne Hükümet'ten ilk tepki Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'tan geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını yanıtlayan Işık, "Özür dilemek erdemdir" dedi;

Erdoğan Bayraktar'dan 'istifa' özrü

ÖZÜR ERDEMLİ BİR DAVRANIŞTIR

"İnsanların hatasını görüyor olması, o hatasından dolayı birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarından özür dilemesi bir erdemdir. Bunu o şekilde yorumlamak lazım. Ben Erdoğan beyi önceden beridir tanırım, samimi bir insandır. Bir şiddetli deprem oldu, o şiddetli depremi hükümet hafif sıyrıklarla atlattı. Şimdi depremin artçı sarsıntıları oluyor. Her sarsıntı da bir önceki sarsıntıdan şiddet olarak daha azalıyor. Belli bir süre sonra rutine dönecektir, şu anda rutine dönme sürecindeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler