Hopa'dan Başbakan'a tepki

AK Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde farklı yerlerde bulunan ve bir süre önce cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın tanıtım afişlerinin yerleştirildiği billboardların tamamının kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kiş

Hopa'dan Başbakan'a tepki
AK Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde farklı yerlerde bulunan ve bir süre önce cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın tanıtım afişlerinin yerleştirildiği billboardların tamamının kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce taş atılarak kırıldığını belirtti. 
 
Afişlerin yırtılmasının yanı sıra üzerlerine çeşitli yazıların da yazıldığını ifade eden Güven, billboarlara zarar verenlerin tespiti için Hopa Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma başlattığını söyledi.
 
Yetkililerin, bölgede bulunan MOBESE kameralarını incelemeye alındığını dile getiren Güven, olayı yapan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
 
Soruşturmanın takipçisi olacaklarını ifade eden Güven, "Parti olarak davacı olduk ve inşallah bir an önce bu olayın fail ya da failleri bulunur. Bu çirkin saldırıyı tasvip etmemiz mümkün değil. Demokratik ülkelerde bu tür olayların yaşanmaması gerekiyor. Özgürlük ve demokrasi savunucularını bu olay karşısında sessiz kalmamaya davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset