Her türlü tuzağı bozacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı ve Eski Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Yıldırımhan, AK Parti’nin tüm Türkiye’de başlattığı yatırım atağından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Trabzon’un

Her türlü tuzağı bozacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı ve Eski Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırımhan, AK Parti’nin tüm Türkiye’de başlattığı yatırım atağından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Trabzon’un da hak ettiği yatırımları alması için elinden gelen gayreti göstereceğine vurgu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Trabzon’un sorunlarının çözümünde ortak akıl ve ekip ruhuyla hareket edip ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız. Trabzon’da doğdum ve büyüdüm, bu yörenin insanıyım. Tüm hayatım boyunca Trabzon’a hizmet ettim.

Dolayısıyla bölge insanının ne tür sıkıntıları olduğunu gayet iyi biliyorum. Gerek Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde gerekse Vakıflar Bölge Müdürü iken Trabzonluların sıkıntılarıyla yakından ilgilendim. Halkımıza daha iyi hizmet etmek ve taleplerini yerine getirmek için yola çıktık ve aday adayı olduk. Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Trabzon’un da sorunları var. Bu sorunların aşılması için ortaya konması gereken iradeyi koymaktan asla çekinmeyiz. Elimizi taşın altına koyarız. Halkımızla kucaklaşarak bütün sorunların aşılmasında gece gündüz demeden koşmaya hazırız. Biz bu şehirde bedel ödedik bundan sonra da halkımız için ve şehrimiz her türlü bedeli ödemekten çekinmeyiz.”

ÖZGÜRLÜKLERİN TEMİNATIYIZ

AK Parti iktidarları döneminde insan hak ve özgürlükleri konusunda devrim niteliğindeki gelişmeler önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edeceğine dikkati çeken Yıldırımhan,” Yeni anayasa ve başkanlık sistemi Türkiye için özgürlükler anlamında da büyük önem arz etmektedir. Ellili yıllardan bu yana tartışılan anayasanın 2015 sonrasında mutlaka hayata geçirilmesi gerekmektedir. Mevcut anayasa Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılayamamakta, bu elbise Türk halkına dar gelmektedir. Dünya’nın ilk 10 devleti arasına girmek ekonomik alandaki gelişmelerle birlikte insan hak ve özgürlüklerindeki gelişmelere de bağlıdır.

28 Şubat sürecinde bu ülkeyi elli yıl geriye götürenler, insan hak ve özgürlüklerine, ağır darbeler vuranlar, Türk halkına hiçbir şey veremez. Eski Türkiye’nin refleksleriyle hareket edenler ne kadar maske taksalarda Türk halkı onları asla kabul etmeyecektir. Biz herkese özgürlük istiyoruz. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her alanda özgür Türkiye olmazsa olmazımızdır.”

HER TÜRLÜ TUZAĞI BOZACAĞIZ

“Türkiye’nin ekonomik sosyal ve siyasal alanlardaki büyük yürüyüşünü durdurmak isteyen şer odaklarına AK Parti kadroları olarak asla müsaade etmeyeceğiz. Gezide yaşananlar, paralel örgütlenmenin tarihin en sinsi darbe planları Türkiye’nin bu büyük yürüyüşünü asla engelleyemeyecektir. AK Parti’yi dışardan yıkamayanlar, her türlü fitneyi ve komployu denemektedirler. Şimdi AK Parti’nin içerisine sızarak, AK Parti’yi ele geçirmek ve fitne çıkarmak için çabalayanlar var.

Bu tür organizasyonlar yapanlar var. Bunların da boş hayal peşinde olduklarını teşkilatlarımız ve milletimiz bunlara gösterecektir. Vesayet odakları ve statükocular eski Türkiye’nin alışkanlıklarını AK Parti’ye taşıyamayacaklardır. Biz siyasete şahsi menfaat beklentimiz açısından bakmıyoruz, AK Parti siyasetini bir dava anlayışı ve hizmet vesilesi olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldırımhan, Suriye’de ordumuzun çok başarılı bir şekilde yaptığı Şah Fırat Operasyonu’nda şehit olan Trabzonlu Astsubay Başçavuş Halit Avcı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve ülkemize de başsağlığı diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset