Hepsine cevap verdi!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar 30 Mart yerel seçim sonuçlarının üzerine dün bir basın açıklaması yaptı. Günnar yerel seçimlerde kazanılan başarıda en büyük payın teşkilatların olduğunu ifade ederken, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’daki mitingindeki

Hepsine cevap verdi!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar 30 Mart yerel seçim sonuçlarının üzerine dün bir basın açıklaması yaptı. Günnar yerel seçimlerde kazanılan başarıda en büyük payın teşkilatların olduğunu ifade ederken, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’daki mitingindeki söylemlere de cevap verdi.
 
Günnar, özellikle Trabzon’da gerçekleştirilen mitingde şehir dışından çok sayıda insanın geldiği hatta yabancı plakalı çok sayıda aracın bulunduğunun konuşulduğunu hatırlatarak, “Bazıları da, ‘hiç görmediğimiz insanlar mitinge geldi’ gibi söylemlerde bulundular. Bunu söyleyenlere söylenebilecek söz ancak, onların bu şehre ve şehir insanına ne kadar yabancı oldukları olacaktır. Sokağa hiç inmemiş ve kendi insanını tanımamış insanların bu tür ifadelerde bulunması gayet normaldir. Ve sokaktaki vatandaşını tanımayarak, ‘bunlar yabancı, dışarıdan geldi’ diyerek de zaten kendilerinin halka ne kadar yabancı olduklarını göstermişlerdir. Zaten seçim sonuçları da bütün söylemleri çöpe atmıştır. Bu kadar insan taşıma olsaydı, alınan oylar nereden geldi, onlar da mı dışarıdaki insanların oyu” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset