Hem Büyükşehir'i hem Ortahisar'ı kazanacağız

CHP Trabzon Büyükşehir adayı Volkan Canalioğlu ile Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan’ı yanına alan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan yerel seçimlere yönelik iddialı açıklama yaptı.Türkiye’de yaşanan son sürecin artık her şeyi aleni olarak ortay

Hem Büyükşehir'i hem Ortahisar'ı kazanacağız

CHP Trabzon Büyükşehir adayı Volkan Canalioğlu ile Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan’ı yanına alan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan yerel seçimlere yönelik iddialı açıklama yaptı.

Türkiye’de yaşanan son sürecin artık her şeyi aleni olarak ortaya koyduğunu belirten CHP Trabzon İl Yavuz Karan "hükümetin biraz insafı ve adaleti varsa istifa etmeli, bunlar hangi yüzle yerel seçimlerde oy isteyecekler" dedi.

CHP’nin büyükşehirde ve Ortahisar’da seçimleri kazanacağını ilçelerin ise önemli bir kısmında başarı elde edeceklerini dile getiren Yavuz Karan "yerel seçimlerde Trabzon halkı yolsuzluğun ve yoksulluğun hesabını fena soracak" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset