Helikopter pisti talimatı verilmedi

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız hiçbir şekilde İstanbul'daki evinin yakınlarına helikopter pisti yapılması için talimat vermemiş, bu yönde bir hazırlık yapılmamıştır. Sayın Başbakanımızın konutunun çevresinde güvenlik ya da başka bi

Helikopter pisti talimatı verilmedi
Başbakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız hiçbir şekilde İstanbul'daki evinin yakınlarına helikopter pisti yapılması için talimat vermemiş, bu yönde bir hazırlık yapılmamıştır. Sayın Başbakanımızın konutunun çevresinde güvenlik ya da başka bir gerekçe ile ağaç kesilmesi de söz konusu değildir. Aksine çevre düzenlemesi için son bir yıl içinde bu bölgeye yüzlerce ağaç dikilmiştir" bilgisi verildi.
 
Başbakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün yayınlanan Sözcü gazetesinin manşetinde yer alan "Davutoğlu için ormana pist yapıldı" haberinin yalan olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:
 
"Sayın Başbakanımız hiçbir şekilde İstanbul'daki evinin yakınlarına helikopter pisti yapılması için talimat vermemiş, bu yönde bir hazırlık yapılmamıştır. Sayın Başbakanımızın konutunun çevresinde güvenlik ya da başka bir gerekçe ile ağaç kesilmesi de söz konusu değildir. Aksine çevre düzenlemesi için son bir yıl içinde bu bölgeye yüzlerce ağaç dikilmiştir.
 
Tek amacı siyasi itibarsızlaştırma olan bu tür haberlere kamuoyumuz itibar etmemelidir. Yalan haberle ilgili hukuki süreç başlatılmış olup, bu haberler her şeyden önce ülkemizde basın itibarına zarar vermektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler