HDP'nin Trabzon'da sorunları bitmiyor

Haber61 – Haber Sevrsi – Halkların Demokratik Kongresi (HDP) Trabzon kağıt üzerinde il başkanlığını kurduğunu duyurdu. İl binası için yer arayan HDPliler çaldıkları tüm kapılar yüzlerine kapandı. Kendilerine bir türlü parti binası bulamayan yetkiler bir s

HDP'nin Trabzon'da sorunları bitmiyor

Haber61 – Haber Sevrsi – Halkların Demokratik Kongresi (HDP) Trabzon kağıt üzerinde il başkanlığını kurduğunu duyurdu. İl binası için yer arayan HDPliler çaldıkları tüm kapılar yüzlerine kapandı. Kendilerine bir türlü parti binası bulamayan yetkiler bir siyasi parti binasını geçici olarak ortak kullanacağı öğrendi. HDP sadece Trabzon’da büro değil tabela yaptıracak yerde bulamıyor. Edinilen bilgiye göre; HDPli yetkiler birkaç reklam firması ile görüştüler ve tabela yapmak istediler. Tabelacılar bu yetkilerin isteklerine olumsuz cevap verdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset