Hanımağa Ak Parti'den aday adayı oldu

Trabzon’un sevilen işadamlarından Atilla Ataman Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu ziraat mühendisi Atilla Ataman’ın eşi Suna Ataman AK Diyarbakır Milletvekili aday-adayı oldu DYP Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yaparken Diyarbakır’da Şeyhdoda Aşireti

Hanımağa Ak Parti'den aday adayı oldu

Trabzon’un sevilen işadamlarından Atilla Ataman Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu ziraat mühendisi Atilla Ataman’ın eşi Suna Ataman AK Diyarbakır Milletvekili aday-adayı oldu

 DYP Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yaparken Diyarbakır’da Şeyhdoda Aşireti'nin  "hanımağası" Suna Kepolu Ataman ile 2008 yılında hayatlarını birleştirmişti. Adalet ve Anavatan partilerinde milletvekilliği yapan Mahmut Kepolu’nun kızı Suna Kepolu Ataman, babası ve ağabeyinin vefatının ardından aşiretin başına geçmişti. Suna Ataman 2009 seçimlerinde DYP’den milletvekili adayı olmuştu.

Diyarbakır Silvan’da 25 köyün ve 10 bin dönüm arazinin sahibi olan Suna Kepolu Ataman, , kendisi için söylenen "aşiret reisi" sıfatını nazik bir biçimde reddetmiş ve "Aile reisi denmesini tercih ediyorum" demişti. Suna Kepolu, önünde el pençe divan durulmasından da hoşlanmadığını belirterek "İnsana saygı göstermek, eziyet çekmek demek değildir" diye konuşmuştu.Suna Ataman çözüm sürecine katkı sağlamak ve barışı egemen kılmak için aday-adayı olduğunu belirterek “Benim eşim Trabzonlu.Trabzon ile Diyarbakır arasında kurduğumuz sevgi köprüsünü daha da büyütmek için bu kutlu yolda mücadele edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset