Haluk Pekşen’in kurultay tespiti..

Trabzon’da CHP’de milletvekili aday adayı olan Av.Haluk Pekşen’den kurultay değerlendirmesi. Haber61/siyaset CHP kurultayı ile ilgili tespitler ve yorumlar gelmeye başladı.Trabzon’da CHP’de milletvekili aday adayı olan Av.Haluk Pekşen de tespitini şöyle p

Haluk Pekşen’in kurultay tespiti..

Trabzon’da CHP’de milletvekili aday adayı olan Av.Haluk Pekşen’den kurultay değerlendirmesi. Haber61/siyaset CHP kurultayı ile ilgili tespitler ve yorumlar gelmeye başladı.

photo.php-002.jpgTrabzon’da CHP’de milletvekili aday adayı olan Av.Haluk Pekşen de tespitini şöyle paylaştı: CHP Kurultayında Delegeler 1155 oy kullandı. Kullanılan oyların dağılımı müthiş bir gerçeği ortaya koyuyor.

Milletvekillerinin olduğu sandıktan sayın İnce ' ye 10 oy çıktı. PM üyelerinin sandığından ise 2 oy Disiplin Kurulu’ndan oy yok. Yani genel merkez kontrolünde bulunan oylardan alınan oy 12. Toplam 185 oyun 173'ü blok olarak Kılıçdaroğlu’na gitmiş. Yani esasen örgüt onca baskı ve vaade rağmen benim liderim İnce’dir demiş. Zira partinin Güneydoğu Doğu Bölgesi’ndeki oyu % 1 in altındadır.

Oysa Güneydoğu ve Doğu bölgesi delegelere ağırlığı % 37 dur. Kısacası Genel merkez ve Doğu Güneydoğu oyları ile Sayın Kılıçdaroğlu seçilmiştir. Oysa partinin güçlü olduğu bölgelerde örgüt “İnce” demiştir. Bence şimdi büyük bir kapışma olacak. Zira MV ile örgüt ters düşmüştür.

Örgüt İnce derken MV Kılıçdaroğlu demiştir. Sanırım Genel Seçimlerde Milletvekili arkadaşların büyük bir kısmı kendilerine yeni bir gelecek planlamaları gerekecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler