Gürsel Tekin'den kedi göndermesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP’nin kadrolu kedisi ‘Şero’yu 81 il örgütüne gönderdiği genelge ile görevlendirdiğini belirterek, Şero ve arkadaşlarının seçim günü trafolara kedi girmemesi için çalışma yürüteceğini söyledi. C

Gürsel Tekin'den kedi göndermesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP’nin kadrolu kedisi ‘Şero’yu 81 il örgütüne gönderdiği genelge ile görevlendirdiğini belirterek, Şero ve arkadaşlarının seçim günü trafolara kedi girmemesi için çalışma yürüteceğini söyledi.
 
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 30 Mart yerel seçimlerinde yaşanan elektrik kesinleri sonrasında açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın açıklamalarına bu seçimde de esprili bir şekilde göndermede bulundu. Tekin, partisinin 81 il örgütüne gönderdiği genelgede, partinin kadrolu kedisi ‘Şero’nun görevlendirildiğini ve trafolara arkadaşlarının girmemesi konusunda çalışma yürüteceğini ve partililerden Şero’nun yapacağı çalışmaya yardımcı olunmasını istedi. Tekin’in 81 il örgütüne gönderdiği genele şöyle:
 
“Bilindiği üzere 30 Mart Yerel Seçimlerinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız bir açıklama yaparak “Espri yapmıyorum, trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış” demiş ve bu konu uzun süre kamuoyunun gündeminde kalmıştı. Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız’ın 30 Mart yerel seçimlerinde kedileri kontrol edememesinden kaynaklı yaşamış olduğu bu sorunun önüne geçmek ve bir kez daha aynı sorunun tekrarlanmaması adına CHP Genel Merkezi olarak önlem alma gereği duyulmuştur. Konuyla ilgili olarak CHP’nin sevilen kadrolu kedisi Şero görevlendirilmiş olup, 81 ilde yaşayan tüm kedi arkadaşlarına trafolardan uzak durmaları ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi için çalışmalar yürütecektir. Şero’nun yürüteceği çalışmalarda gereken tüm kolaylığın sağlanması hususunu bilgilerinize rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset