Güntay: Senden utanıyorum

Fazilet ve Saadet Partisi döneminde siyaset yapan son olarak HAS Parti’de Numan Kurtulmuş ile birlikte hareket ettikten sonra AK Parti’ye katılan Trabzon siyasetinin renkli simalarından Güntay Bulak Erdoğan Bayraktar’ın bakanlıktan ve vekillikten istifası

Güntay: Senden utanıyorum

Fazilet ve Saadet Partisi döneminde siyaset yapan son olarak HAS Parti’de Numan Kurtulmuş ile birlikte hareket ettikten sonra AK Parti’ye katılan Trabzon siyasetinin renkli simalarından Güntay Bulak Erdoğan Bayraktar’ın bakanlıktan ve vekillikten istifasını facebook sayfasından  işte bu şok sözlerle yorumladı:

BİR TRABZONLU OLARAK SENDEN UTANIYORUM

“Erdoğan Bayraktar, hepsi kanuna uygun hazırlanmış imar değişiklikleri sayın Başbakanın emriyle hazırlanmıştır diyor. Hepsi kanuna uygun hazırlanmışsa zorun ne? Kabahat orda burada para dağıtmak gibi yaptığın dangalaklıkların. CHP de seni delikanlı ilan etti ama kanlı değil kansızsın ve delisin. Bir Trabzonlu olarak senden utanıyorum. Oysa oğlun serbest kaldığında yine bir Trabzonlu olarak gurur duymuştum. Çok şükür Trabzon aklandı demiştim. Yazık.”

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler