Günnar Trabzon'a enerji müjdesi verdi

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,  2014 yılında Trabzon ve tüm ilçe merkezlerindeki enerji yatırımlarının bitirileceğini söyledi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri ve bölgedeki enerji

Günnar Trabzon'a enerji müjdesi verdi

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,  2014 yılında Trabzon ve tüm ilçe merkezlerindeki enerji yatırımlarının bitirileceğini söyledi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri ve bölgedeki enerji yatırımları konularında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.  Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Günnar, herkesin malumu kış aylarında hava şartlarına bağlı olarak elektirik kesintileri yaşıyoruz.

Bizlerde vatandaşlarımızın mağduriyetlerini konun en yetkilisine Enerji bakanımız Sn. Taner Yıldıza bizzat ilettik. Kendileri de yaşanan aksaklıklar ile çok yakinen ilgilendiklerini belirterek “ 2014 yılında Trabzon ve tüm ilçe merkezlerindeki enerji yatırımlarının bitirileceğini söyledi.  2015 yılında da köy ve yaylalardaki enerji yatırımları bitecek.  Önümüzdeki yıl il ve ilçe merkezleri ertesi yılda köy ve yaylalarda arık bu sorun çözülmüş olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset