Günnar sahalarda!

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Beşikdüzü ve Of ilçelerinde vatandaşlardan destek istedi.Sabah saatlerinde Beşikdüzü ilçesine gelen ve burada Beşikdüzü Belediye

Günnar sahalarda!

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Beşikdüzü ve Of ilçelerinde vatandaşlardan destek istedi.

Sabah saatlerinde Beşikdüzü ilçesine gelen ve burada Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ile birlikte Pazar yerini gezen Günnar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için oy istedi.

img_7115.jpgEsnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenin Günnar, zaman zaman vatandaşın sorunlarını dinlerken çözülmesi noktasında bir yandan da not almayı ihmal etmedi. Beraberindekilerle birlikte vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın isminin yazılı olduğu şapka ve kalem hediye eden Başkan Günnar, buradaki ziyaretinin ardından Of ilçesine geçerek Erdoğan’ın adaylığına destek istemeyi sürdürdü.

 

 

gunnar.20140807193357.jpg


aaaaaa.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset