Günnar: Cumhurbaşkanı'mızın gelmesinden...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a yapacağı geziden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar yaptığı açıklamada, “10 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanımız ve part

Günnar: Cumhurbaşkanı'mızın gelmesinden...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a yapacağı geziden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar yaptığı açıklamada, “10 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanımız ve partimizin kurucu genel başkanı Yeni Türkiye'nin, Yeni Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan bir dizi programlara katılmak üzere Trabzon’umuzu ziyaret edecektir.

13 yıl milletimizin ve dünya mazlumlarının umudu olarak yoluna devam eden AK Parti, 10 Ağustos tarihinde milletimizin büyük bir teveccühü ile Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte ülkemizin yeni bir döneme adım atmasını sağlamıştır. Yeni Türkiye'nin kapılarının açıldığı, ilklerin yaşandığı 10 Ağustos seçimi de derin izler bıraktı, bırakmaya devam edecektir.

Yıllardır muhtarını, belediye başkanını, milletvekillerini, meclis üyelerini halkın seçtiği Türkiye'de artık Cumhurbaşkanını da doğrudan halkın seçmesi, ülkemizin demokratik alanın genişlediğinin, milli iradenin daha da güçlendiğinin bir kanıtıdır. Bu seçimlere Trabzon haklıda kendine yakışanı yaparak Milletin adamı kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 71 lik oy oranı ile desteğini vermiştir. Trabzon geleceğe duyduğu umut ışığını tazelemiştir. Yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, destek olarak ‘bu yolda biz sizlerin yanınızdayız’ demiştir” dedi.

Günnar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yurt içinde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanımızın miting için ilk il olarak Trabzon’u tercih etmesi bir Trabzonlu olarak bizleri çok memnun etmiş ve ziyadesiyle gururlandırmıştır. Bu demektir ki Cumhurbaşkanımız Trabzon’a güveniyor. Cumhurbaşkanı artık siyaset üstüdür. Cumhurbaşkanı bu cumhurun, bu milletin başkanıdır. Öncelikle bir Trabzonlu olarak ayrıca Cumhurbaşkanımızın kurucu genel başkanımız olması nedeniyle bizlerin hassasiyeti en üst seviyededir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize göstereceği hedefler doğrultusunda büyük bir azimle çalışmaya devam edeceğiz. Trabzonlu hemşerilerimizin her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza büyük ilgi ve alaka gösterecektir.

Cumhurbaşkanımız ile görüş alışverişinde bulunma fırsatı da yakalayacağız. Cumhurbaşkanımızın Trabzon ile ilgili hemen hemen bütün konulara vakıf olduğunu biliyoruz. Bu konulara her zamanki gibi hassasiyet gösteren Cumhurbaşkanımız Trabzon için çok önemli projelerin takipçisi olması bizleri mutlu ediyor. Yeni dönemde halk tarafından seçilen bir Cumhurbaşkanı ile birlikte bu yeni dönem ülkemizin geçmiş 12 yılda elde ettiği kazanımların üstüne daha büyük kazanımlar elde edeceği bir dönem olacaktır. Bu düşüncelerle 10 Eylül Cuma Günü saat 13.00 de Cumhurbaşkanımız için meydanda olacağız. Teşkilatlarım adına partili partisiz tüm Trabzon Halkını miting alanına davet ediyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset