Güneş'in tatlı sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularını uyardığı ifade edildi.Yaptığı toplantılarda sezonun geri kalan bölümünde istikrarsız bir görüntü çizdiklerini dile getir

Güneş'in tatlı sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularını uyardığı ifade edildi.

Yaptığı toplantılarda sezonun geri kalan bölümünde istikrarsız bir görüntü çizdiklerini dile getiren tecrübeli teknik adamın, "Puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Akhisar maçıyla bir seri yakalamak istiyorsak Ordu'dan üç puanla dönmek zorundayız. Rakibimiz ligin etkili takımlarından. Yeteri kadar yardımlaşmazsak, istemediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz" dediği öğrenildi.

Öte yandan yaşanan sakatlıklar ve formsuzluklar yüzünden kadro kurmakta zorlanan Şenol Güneş, Orduspor maçı öncesinde tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Tecrübeli teknik adam, Akhisar Belediyespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Sol Bamba'nın cezasını tamamlamasının ardından Mustafa Yumlu, Giray Kaçar ve Bamba'dan birini kulübeye çekmek zorunda kalacak. Bu konudaki kararını maç günü vermesi beklenen Şenol Güneş'in, savunmanın ortasında Bamba-Giray ikilisine forma vermesi bekleniyor.

Orta alanda görev vereceği isim konusunda da Adrian ve Colman'ın hazır hale gelmesiyle eli rahatlayan Şenol Güneş'in, Olcan ve Volkan Şen'den Orduspor deplasmanında da yararlanmayı düşünmediği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler