Güner: Gençliğimiz geleçeğimizdir

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner, göreve yeni gelen Gençlik Kolları Başkanı Halim Yımaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.AK Parti kadroları içinde yıllardır görev yapan Güner, "Partimizin kadın ve gençlik kol

Güner: Gençliğimiz  geleçeğimizdir

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner, göreve yeni gelen Gençlik Kolları Başkanı Halim Yımaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti kadroları içinde yıllardır görev yapan Güner, "Partimizin kadın ve gençlik kolları sürekli yan yana, sırt sırta büyük bir özveriyle çalıştı. Büyük başarılar elde ettik. Sokak sokak, ev ev gezerek insanların desteklerini aldık. Sizler partimizin temel direklerisiniz. Gençlik kolları sadece sokaklarda bayrak afiş asan, stadyumlar da mitinglerde organizasyonlar yapan bireyler değilsiniz. Sizler AK Parti kadrolarına girerek eğitilmiş geleceğin milletvekilleri, belediye başkanlarısınız. İçinizden biri olarak, teşkilatın önemini bilen biri olarak çıktığım bu yolda desteklerinize talibin" dedi.

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner'in konuşmasının ardından söz alan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, "Işıl ablamızın bizlere verdiği destekleri hiçbir zaman unutamayız. Yaptığınız hizmetlerin karşılığını inşallah alacaksınız. Teşkilatın içinden bir aday olmanız çok önemli. Yolunuz açık olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler