Gümüş’ten Kongre Değerlendirmesi

 AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Havva Gümüş, yazılı bir açıklama yaparak  AK Parti’nin 4.Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Trabzon Kadın kolları teşkilatları olarak büyük bir katılımla kongreye gittiklerini ifade eden

Gümüş’ten Kongre Değerlendirmesi

 

AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Havva Gümüş, yazılı bir açıklama yaparak  AK Parti’nin 4.Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Trabzon Kadın kolları teşkilatları olarak büyük bir katılımla kongreye gittiklerini ifade eden Gümüş “ “Başbakanımız konuşmasında ülkemizin tüm vatandaşlarını kucakladığını, oy veren veya vermeyen herkesin hakkını sonuna kadar koruyacaklarını, hiç kimsenin hayat tarzına karışmadıklarını ve karışmayacaklarını vurguladı. Kongremizde AK Parti’nin yeni MKYK üyeleri de belirlendi. Bu listede bayan siyasetçilerinde yer alması bizleri oldukça memnun etti. Başbakanımız her birimde bayan kontenjanın yüksek tutuyor. Yeni MKYK, AK Parti’nin tüm Türkiye’nin partisi olduğunu bir kez daha gösterdi’’dedi.

Gümüş sözlerini şöyle sürdürdü: “Çevre ve şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Bayraktar, İl kadın kollarımızı yalnız bırakmayıp bizler için düzenlemiş olduğu yemekle bir kez daha hemşeriliciğini ve kadınlara olan desteğini göstermiş oldu. Ankara yolcuğunu gayet hareketli geçiren Trabzon Kadın Kolları teşkilatı, Bakan yardımcısı Muhammet Balta ve İl başkanı Adnan Günnar’ın da sahiplenici desteğini arkalarında hissederek Başkentten mutlu bir şekilde ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler