Gümüşhane'den çözüm sürecine destek

 CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, barışı ve halkların kardeşliğini herkesin istediğini belirtti.      Özdamar, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane'de bazı sivil toplum kuruluşlarının yaşanan çözüm sürecine destek verdiklerini ifade etti.      Aylar

Gümüşhane'den çözüm sürecine  destek

 

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, barışı ve halkların kardeşliğini herkesin istediğini belirtti. 
     
Özdamar, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane'de bazı sivil toplum kuruluşlarının yaşanan çözüm sürecine destek verdiklerini ifade etti. 
     
Aylardır ülke gündemini meşgul eden konuyla ilgili bilinen tek gerçeğin, Başbakan ve BDP yöneticileri dışında hiç kimsenin süreç hakkında bilgi sahibi olmadığı olduğunu iddia eden Özdamar, şunları kaydetti: 
     
"Sürece destek veren ilimizdeki sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin süreç ile ilgili bildiklerini Gümüşhane kamuoyu ile paylaşmasını, sürecin içeriğini bilmeyen bizleri aydınlatmalarını istemek bir Gümüşhaneli olarak bizlerin de hakkıdır. Eğer bilgileri yoksa bu neyin desteğidir- Barışı ve halkların kardeşliğini hepimiz istiyoruz. Ancak görüşmelerin kurallarını, detaylarını ve içeriğini ülkede yaşayanların bilmelerinden doğal ne olabilir- Konu Türkiye ise tüm yurttaşlarımızın sürecin içeriğinden haberleri olması gerekir." 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset