Gümüşhane Milletvekili kavga etti!

Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmelerinde AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ile CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel arasında kavga

Gümüşhane Milletvekili kavga etti!
Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmelerinde AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ile CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel arasında kavga çıktı.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de bulunduğu Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde CHP’li Özgür Özel ile AK Partili İzmir Milletvekili İlknur Denizli arasında yaşanan sözlü tartışma, komisyonun ara vermesinden sonra da devam etti.
 
Verilen arada Denizli ile tartışan Özel, “sen yalancısın” ifadelerini kullanınca salonda bulunan AK Partili Feramuz Üstün, “Sen bir bayan milletvekili ile nasıl konuşuyorsun” diyerek CHP’li Özel’in üzerine yürüdü ve kavga çıktı. Taraflar, diğer milletvekilleri tarafından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler