Gümüş C.Başkanlığı için neler söyledi?

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-  Türkiye Cumhuriyeti dün bir ilke imza attı. İlk defa halk Cumhurbaşkanını seçti. Cumhurbaşkanlığı adaylığını Recep Tayyip Erdoğan, Ekemelleddin İhsanoğlu ve Selahhattin Demirtaş açıklamış ve yoğun bir tempo ile Cumhurbaşkanlığı

Gümüş C.Başkanlığı için neler söyledi?

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-  Türkiye Cumhuriyeti dün bir ilke imza attı. İlk defa halk Cumhurbaşkanını seçti. Cumhurbaşkanlığı adaylığını Recep Tayyip Erdoğan, Ekemelleddin İhsanoğlu ve Selahhattin Demirtaş açıklamış ve yoğun bir tempo ile Cumhurbaşkanlığı için yarışmışlardı. Dün sabah saat 08.00 da başlayan oy verme işleminin ardından sandıklar 17.00 sularında ou kullanımıza kapanmış kullanılan oylar sayılmaya başlamıştı. Heyecanla beklenen oy sayım sonuçlarında seçime % 100 katılım sağlanamazken % 51 lik oy oranı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildi. 

Resmi olmayan sonuçların ardından ilk konuşmayı İstanbul'daki evinin bulunduğu alanda yapan ve orada öncelikle kadınlara teşekkürlerini sunan Erdoğan, kadın kollarının çalışmalarından oldukça memnun kaldığını ifade etti.

'TRABZON'DAN % 70 BEKLİYORUM DEMİŞTİM"

Bizde Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş'ün görüşlerini almak istedik. "Tüm Türkiye'de olduğu gibi AK Parti teşkilatı kol kola çalışarak bu başarıyı hakketmiştir' ifadeleriyle açıklama yapan Gümüş, konuşmasında şunları söyledi;

'Tatilde olan arkadaşlarım dahi telefon etti. Tebrik telefonlarında aldığım mesajlardan yola çıkarak şunu söyleyebilirim. Tatilde olan ve fındık toplayan vatandaşlarımızda seçime katkı sağlayabilseydiler Trabzon'dan % 80 lik bir oy oranı elde ederdik. teşkilatımızla hep birlikte çalıştık emeklerimizin karşılığını aldık.Çok mutluyum. Türkiye için hayırlısı oldu. Herşey Trabzon için"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler