Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon'a teşekkür!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşık yüzde 70 gibi rekor oyla destek veren Trabzon halkına teşekkür etti.10 Ağustos günü demokrasi b

Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon'a teşekkür!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşık yüzde 70 gibi rekor oyla destek veren Trabzon halkına teşekkür etti.

10 Ağustos günü demokrasi bayramı yaşandığının altını çizen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonluların kendi evladına bir kez daha sahip çıktığın kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Dayatmaları kaldırıp, hürriyet ve gerçek demokrasi ile halkın kendi Cumhurbaşkanını seçmesini sağlayan ilk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rekor oyla destek veren kadirşinas Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum.

Cumhurbaşkanlığı oylamasında milletimizin iradesi tecelli etmiştir. Söz de karar da milletindir. Milletin adamı 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve ezilmiş coğrafyalarda yaşayan mazlumlara hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset