Gümrükçüoğlu onlarla buluştu...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın toplantısına katılarak yaptıkları çalışmaları anlattı.AK Parti il binasında gerçekleşen toplantıya Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile birlikte katılan Başkan

Gümrükçüoğlu onlarla buluştu...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın toplantısına katılarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

AK Parti il binasında gerçekleşen toplantıya Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile birlikte katılan Başkan Gümrükçüoğlu, AK Partili gençlerin enerji ve azimleri ile çalışmalarını sürdürerek, 7 Haziran seçimlerinde ve sonrasında milletimizin istikbalini daha da ileriye taşıyacaklarına inandıklarını söyledi. Gençlere çok güvendiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Sizlerdeki bu azim, istek ve kararlılığı görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Gençlerin ortaya koydukları birlik ve beraberliğin şehrin ve ülkenin gelişmesi için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Birlik ve beraberliğiniz bu memleketin ve ülkenin geleceğinin temel adımıdır. Sizlere çok güveniyoruz. Bu şehri daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz. Azmettikten sonra başarılamayacak hiçbir iş yoktur” ifadelerini kullandı.

20150416aw385143_04.jpg

Seçim çalışmaları sırasında yapılacaklar konusunda gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Seçim arifesinde sizler yapılan hizmetleri en güzel şekilde anlatacaksınız. Bunu yaparken de bazı tepki ve reaksiyonlarla da karşılaşabilirsiniz. Sizler kimse ile münakaşaya girmeden yapılanları, yapılacakları anlatacaksınız. Güzel bir şekilde anlatacaksınız. ‘Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır’ atasözü bu anlamda bizlere yol gösterici olmalıdır. Siyasi çalışmalarınızda aksi reaksiyonlarla karşılaştığınız zaman, ‘Peki kardeşim olsun. Biz senin fikrine de saygılıyız’ diyerek münakaşaya girmemek en temel ve önemli adımınız olmalıdır. Belediye olarak yaptıkları çalışmalarla tarih, kültür, sanat ve spor kenti Trabzon’u gelecek kuşaklara ve gençlere en iyi şekilde aktarmak için büyük projeleri bir bir uygulamaya soktuk. Bizi eleştirenler yaptıklarımızı hayal dahi edemeyenlerdir. Trabzonlu hemşerilerimiz yaptıklarımızı çok iyi görüyor ve bu nedenle AK Parti’nin oyu Trabzon’da her geçen gün artıyor. Vatandaşım en iyi hakemdir. Yeter ki yaptıklarımızı iyi bir şekilde onlara anlatalım. Bu anlamda gençlerimize büyük iş düşüyor” ifadelerini kullandı.

20150416aw385143_02.jpg

AK Parti iktidarında yapılanları anlatan Gümrükçüoğlu, AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin çağ atladığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıkları çalışmaları slayt eşliğinde anlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Akyazı Spor Kompleksi ile Kanuni Bulvarı ile kentsel dönüşümlerle, alt yapı çalışmaları ile Trabzon’un çehresinin her geçen gün değiştiği net olarak ortaya çıkmaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu şehri ve ülkeyi geleceğe taşımak için azim ve kararlıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Genlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, gençlere çok önem ve değer veren Başkan Gümrükçüoğlu’nun desteklerini her zaman yanlarında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Başkanımız sağ olsun gençlere çok önem veriyor. Her zaman yanımızda oluyor. Yoğun programı olmasına rağmen bu akşamını bizlere ayırdı. Başkanımızın tecrübelerinden yararlanmak ve yapılan çalışmaları bizzat Başkan’ımızdan dinlemek için yaptığımız bu toplantının çok faydalı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

20150416aw385143_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset