Gül eşiyle birlikte İşveç'te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf ve eşi Kraliçe Silvia onuruna resepsiyon verdi.İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf, eşi Kraliçe Silvia, Veliaht Prenses Victoria ve eşi Prens Daniel ile Prens Carl Philip'in karşılanm

Gül eşiyle birlikte İşveç'te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf ve eşi Kraliçe Silvia onuruna resepsiyon verdi.

İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf, eşi Kraliçe Silvia, Veliaht Prenses Victoria ve eşi Prens Daniel ile Prens Carl Philip'in karşılanmasının ardından dünyaca ünlü Türk piyanistleri Güher ve Süher Pekinel'in konser vereceği salona geçildi.

Konser sonrasında başlayan resepsiyonda bakanlar, milletvekilleri, işadamları ve heyetin diğer mensuplarının yanı sıra İsveç'te yaşayan Türk vatandaşları da bulundu.

Konser ve resepsiyon basına kapalı gerçekleşti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset