Güçlü Kadınlar Güçlü Gelecek

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi' ne katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, kadınlarımız ve annelerimizin bize emanet olduğunu, bu emanetleri de el üstünd

Güçlü Kadınlar Güçlü Gelecek
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi' ne katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, kadınlarımız ve annelerimizin bize emanet olduğunu, bu emanetleri de el üstünde tutup, gereken saygı ve sevgiyi inançlarımızında gerektirdiği gibi ön planda tutmamız gerektiğini söyledi.
 
Seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten deneyimli bürokrat, hedeflerinden bahsederken gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmalarını sürdürdüğüne vurgu yaparak, gelecek nesilleri yetiştirmede annelerimizin ve geleceğin annelerinin kayıtsız şartsız ilk sırada olduğunun bir kez daha altını çizdi.
 
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan acı olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını ifade eden Dr. Küçük, “‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözüyle dinimizin kadınlara verdiği değer ortadadır.Bizlere ne oluyor da dinimizin böylesine baş tacı yaptığı kadınlarımıza şiddet uyguluyoruz. İnşallah bunların önüne de en kısa sürede geçeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset