Gözler Bakan Bayraktar'da!

Türkiye bu sabaha art arda iki bakanın istifa kararıyla uyandı. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu çerçevesinde adı geçen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler istifa etti. Gözler AB Bakanı Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı

Gözler Bakan Bayraktar'da!

Türkiye bu sabaha art arda iki bakanın istifa kararıyla uyandı. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu çerçevesinde adı geçen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler istifa etti. Gözler AB Bakanı Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a çevrildi.

17 Aralık’tan itibaren gözler yolsuzluk ve rüşvet operasyonu çerçevesinde adı geçen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AB Bakanı Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a çevrildi. Bakanların istifa edip etmeyecekleri, Ak Parti’de ihraç durumu olup olmayacağı hatta kabine revizyonu tartışma konusu oldu. Bu sabah, yani 8 gün sonra iki istifa haberi birden geldi.

Büyük Rüşvet’ operasyonu kapsamında oğlu tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 08.45’te görevinden istifa ettiğini açıkladı. Saatler 09:10’u gösterdiğinde ise İçişleri Bakanı Muammer Güler görevini bıraktığını belirtti. Gözler şimdi, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası isimleri tartışılan AB Bakanı Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a çevrildi. İki bakanın nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset