Golden Palace Hotel tanıtımı Trabzon'da yapıldı

Batum’da turizm sektöründe önemli Bağlantı hizmetler veren Golden Palace Hotel, geçtiğimiz akşam Süleyman Restoran’da Trabzonlu iş adamları ve yöneticilerle tanıtım yemeğinde bir araya geldi.Trabzon’un turizm ve iş dünyasının renkli isimlerinin yanı sıra

Golden Palace Hotel tanıtımı Trabzon'da yapıldı

Batum’da turizm sektöründe önemli Bağlantı hizmetler veren Golden Palace Hotel, geçtiğimiz akşam Süleyman Restoran’da Trabzonlu iş adamları ve yöneticilerle tanıtım yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon’un turizm ve iş dünyasının renkli isimlerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı gece canlı müzik ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekiliş etkinlikleriyle devam etti.

Bir hafta önce hizmet vermeye başlayan ve Ukraynalı bir yatırımcı tarafından kurulan Golden Palace Batumi otel bünyesinde odaların balkonlarından şehrin, deniz ve dağ panoramasının rahatlıkla görünebil 51 odayı içerisinde barındırıyor. Bu odalar, 6 Aile, 10 çift, 12 standart çift kişilik oda, 12 Junior, 2 Lüks ve 1 presidential suit odasindan oluşuyor.

Otelin Genel Müdürü Tunç Ökkan: “Batum’un dünyanın yükselen değeri olduğunu belirterek” Batum artık  Karadeniz’in yükselen değeri. Bütün dünya markaları orada.  Batum dünyada tercih edilen bir turizm merkezi olacak. Otelimizin bünyesinde bir adet çok şık Casino’muz da bulunmaktadır. Şuan Batum’da en şık ve en çok tercih edilen otel olma yolundyız.

Özellikle İran, Irak, Suriye, Ermenistan, Azerbaycan’dan da çok sayıda turist Batum’u ziyaret ediyor. Son yatırımlarla beraber Ukrayna’dan ve Rusya’dan da ciddi ziyaretler bekliyoruz. Türkiye’den ise Doğu Karadeniz Bölgesi’yle beraber özellikle İstanbul’dan çok sayıda ziyaretçimiz var. Bu anlamda Türkiye’de turizm üzerine yatırım yapmak isteyenler mutlaka Batum’a gelmelidir” şeklinde konuştu.

dsc_8045.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler